【感觸落淚】孖頭號粉絲拍片 鍾嘉欣:做咗娛樂圈咁耐真係唔容易
2021年03月10日17:11

鍾嘉欣最近積極拍片經營YouTube Channel,最新一集邀來她的頭號粉絲Queenie和她一起拍攝,這位粉絲已經支持嘉欣超過十年,嘉欣說:「好少咁嘅場合見到你哋,我最記得回憶係台慶頒獎禮之後見你哋對我嘅支持同信心好勁,每一年你哋都希望我拎到獎,但好多時候都冇拎到獎,但一出嚟見到你哋,個一下真係好鬼感動。」Queenie透露當年原來背後是需要排通宵,更要自備睡袋,嘉欣聽完後完全不知情,更驚訝的說:「見得5分鐘至10分鐘個陣時,真係好感動呢件事,我真係唔知。」

在影片中,嘉欣與Queenie聊到在演藝圈工作了17年,也曾因為結婚生子離開香港多年,說到這嘉欣更感慨到哭了:「講起呢啲真係會好感動,好瘀呀,因為做咗娛樂圈咁耐真係唔容易,好多時候得我自己一個喺香港冇家庭冇親戚,所以有粉絲支持真係好開心,好難得有呢種關係,見到你哋咁細個仲做埋老師,真係好得意,仲見到大家喺到,我又結完婚生埋仔,走咗咁耐5年冇返嚟,照計應該跟咗第二個唔再跟我。」

From:微博/香港TVB資訊台

From:微博/香港TVB資訊台

From:微博/娛聞大探秘

Linda鍾嘉欣:新年快樂! [心] ​ -- Linda鍾嘉欣

From:微博/Linda鍾嘉欣

From:微博/Linda鍾嘉欣

 

關注我們Facebook專頁
    相關新聞
      更多瀏覽