【湯洛雯呷醋】馬國明自認老土 送月餅予靚湯父母
2020年09月29日07:00

馬國明、高海寧(高Ling)及黎諾懿等,現身宣傳劇集《C9特工》。馬國明之前在社交網站貼上與高Ling搭膊頭的開工相,留言「高大勁真係好愛cute媽」,引來湯洛雯耍花槍,留言扮喊。講到此事,馬國明指靚湯並無呷醋,但是被問到會否補返數說「馬國明好愛湯洛雯」,他就笑笑口賣關子:「唔話你知!」

香港TVB資訊台:馬國明向高海寧示愛 湯洛雯堅呷醋爆喊!

藝人馬國明與女友湯洛雯(靚湯)愛得甜蜜,最近馬國明主演嘅劇集《C9特工》播出,馬國明頻頻于社交網曬相宣傳,靚湯亦非常捧場,曾留言:「有我嘅最愛」,高調撐男友。

呢日馬國明再出甫,曬出與劇中老婆「Cute媽」高海寧嘅合照,並代入角色「高大勁」留言指:「C9特工.....高大勁真系好愛cute媽架」,並貼上三個心心眼表情符號,點知就惹嚟「真.女友」靚湯呷醋,留言貼上喊樣表情符號,令馬國明即急急解釋:「高大勁咋.....」相當搞笑。 -- 香港TVB資訊台

From:微博/香港TVB資訊台

From:微博/香港TVB資訊台

馬國明指今年未能與靚湯一起過中秋,他要為新劇《兒科醫生》趕進度,女方亦忙於拍電影。他透露有送月餅給靚湯父母,自認老土但又不知要送甚麼:「加多個碌柚囉。」馬國明感恩疫情下沒有失業,記者笑他又有工開又有女友,是「人生勝利組」,他即拉黎諾懿落水:「大把人勝利過我,諾懿都比我勝利,好妒忌佢!」

From:

From:微博/娛樂小桃桃

From:微博/娛樂小桃桃

高海寧:謝謝大家對「C9特工」的支持,喜歡Cute媽多一點,還是特工C9多一點?🥰 @馬國明-Kenneth @黎諾懿LOKYI
#C9特工##余小嬌##高大勁依家很可愛##幸福劇照# ​ -- 高海寧

From:微博/高海寧

From:微博/高海寧

 

關注我們Facebook專頁
    相關新聞
      更多瀏覽