【去夜總會頂班】陳瀅低胸戰衣出場 Big爆上圍真定假!?
2020年01月17日16:01

在無綫新劇《黃金有罪》中,飾演水敏婷的陳瀅(Jeannie)表現相當搶鏡,日前播出的一集中,Jeannie自薦到菲林明夜總會做女侍應,穿上旗袍的Jeannie上圍十分豐滿,盡顯玲瓏曲線!

Tina媽咪(尹詩沛飾)在陳瀅入房前特別托一托她的胸部,穿上旗袍的她上圍十分豐滿。

TVB官方微博:【黃金有罪】精華 婷婷陳瀅下海
婷婷陳瀅去頂班頂到去夜總會!莫非真係會為咗錢而下海?不過想氹客飲酒唔容易呀!扮靚靚仲著埋戰衣!但竟然見到自己老豆?!如果同枱會係咩發展呢?
#黃金有罪# #陳瀅# #夜總會# #下海# #TVB[超話]#
黃金有罪|星期一至五 8:30 -- TVB官方微博

From:微博/TVB官方微博

之後Jeannie頂班做一晚舞小姐,換上紅色低胸晚裝的她身形Fit爆,十分吸睛!

香港TVB資訊台:做陳瀅姚子羚媽咪 文雪兒大讚阿女出色

藝人文雪兒近日在熱播中的TVB劇集《黃金有罪》與張兆輝、蕭正楠、陳瀅和姚子羚等合作大斗演技,演「水師奶」的她,飾演陳瀅和子羚媽媽,「三母女」首次合作,雪兒大讚兩位阿女表現出色,擦出不少火花:「雖然初頭同他們都不是好熟,同埋一拍就要講啲好溫馨的說話,呈現到好有母女情的感覺,但大家都好專業,在好短時間就擦出火花,有嗰種感覺出嚟。」

她又大讚陳瀅哭功了得:「我之前看過她之前的哭戲,她真系好哭得,而我都系一開機就哭到,所以哭戲對我們來說都毫無難度。」

至於此劇講到張兆輝與子羚有感情線,其中一場更令雪兒非常難忘:「嗰場戲系佢要叫我伯母,但我死都唔制,我叫佢點頭講你好就得,點知佢真系肯,真系好搞笑。」另外,早前雪兒飛到泰國出席活動,當中好友吳麗珠、楊玉梅亦有出席,大家趁機遊覽兼吃了不同美食,實行寓工作于娛樂! -- 香港TVB資訊台

From:微博/香港TVB資訊台

From:微博/香港TVB資訊台

From:微博/香港TVB資訊台

From:微博/香港TVB資訊台

From:微博/JEANNIE陳瀅

JEANNIE陳瀅:spending most of my summer this year filming either indoors or until 5 in the morning so i don』t ge http://t.cn/Ail21unp ​ -- JEANNIE陳瀅

From:微博/JEANNIE陳瀅

關注我們Facebook專頁
    相關新聞
      更多瀏覽