【集氣成功】艾粒搵甄子丹宣布明年4月紅館開Show
2018年12月06日15:23

由少爺占和Donald組成的I Love You Boyz(艾粒)今日在網上請來「宇宙最強」甄子丹以短片形式公布成功申請明年4月紅館開Show!

甄子丹在片中拿著通知信:「申請紅館原來係失敗咗,唔好意思,下次先,大把機會。」Donald於是求甄子丹幫手,丹爺答:「你估紅館我開咩…玩你哋咋,恭喜你哋成功。」之後與二人」握手,艾粒當然趁機會請「宇宙最強」做嘉賓,但甄子丹只以大笑回應,並即閃人!Donald青笑問少爺占是否代表應承。

野仔占:係囉,咁囉。感謝各位支持,我係甄子康,佢係甄子丹。#細姨媽
@donnieyenofficial
四月,艾粒,首次紅館見。
http://t.cn/EySiLyq ​ -- 野仔占

From:微博/DONALD當奴

From:微博/野仔占

艾粒今年8月出席活動時就透露過入紙申請紅館檔期,更呼籲[2019萬人撐艾粒活動]正式開始!呼籲大家一齊集氣支持,在社交網Hashtag「#細姨媽」!不少圈中人都響應呼籲,當中丁子高更上載和艾粒合照,叫大家喺任何Post都加個Hashtag支持。


 

 

關注我們Facebook專頁
    相關新聞
      更多瀏覽