【專訪】出道11年鍾舒漫12月中開「Party」 請埋成班姐妹上台玩
2018年11月13日11:24

出道11年的鍾舒漫(Sherman)將於12月18日假麥花臣場館舉行首個個人售票演唱會《鍾舒漫R U Sher?演唱會》!Sherman表示演唱會主題是「Party」,她更率先透露好姐妹王君馨、衛蘭和衛詩亦將上台與她一起表演!

最想有跳舞solo

Sherman直言始終是自己出道11年的第一個正式售票演唱會,所以一定感到開心和興奮:「好多11年入面腦幻想過嘅圖像都想喺年台上發生。」問到演唱會準備成點?Sherman表示大致上已經計劃好:「跳舞就唔少得啦!特別希望可以有一Part係跳舞solo,因為平時都有跳有唱,始終有50%力放咗喺唱歌。唔係話跳唔到唱唔到,只不過夾埋一齊唔夠全力跳舞個impact大。」

好姐妹表演有驚喜!

早前Boyz演唱會有「校服」dress code,由於Sherman的演唱會主題是「Party」,她亦表示有dress code都不錯:「我這個party就以音樂同跳舞行先,希望入到嚟嘅朋友,平時比較靜嘅都會聽到音樂好想一齊郁!」嘉賓方面,Sherman直言好想請一班姐妹:「佢哋好support!佢哋對我嘅支持同愛,我好收到!」她率先透露好姐妹王君馨、衛蘭和衛詩亦將上台與她一起表演,更指已經設計了一個表演模式應該香港未曾有過。

關注我們Facebook專頁
    相關新聞
      更多瀏覽