余文樂錫住老婆拒親熱戲
2018年10月27日03:00
■(左起)余文樂、謝安琪與林海峰齊齊現身睇騷。

【星島日報報道】(星島日報報道)余文樂、林海峰、謝安琪與胡琳等,前晚齊齊現身睇騷撐好友。樂仔坦言兒子出世後並沒有刻意停下所有工作,自己亦有數個故事想開拍,但不是擔任導演及監製,反而想找到合適班底。問到故事內容?他笑道:「唔講得,係好勁㗎!」

樂仔亦有想過接拍父親的角色,問到如今拍戲可有新底線?他笑說:「危機鏡頭囉!(親熱戲呢?)太太當然想盡量唔好啦!佢無提過嘅,但呢啲野自己醒啦!(騷身材呢?)可以!但會郁吓郁吓嗰啲就唔好喇,要避免有『踫撞』。」至於可會接拍內地的親子節目,他說:「我唔會接囉,我唔想個仔出鏡,當然每個家長有唔同想法。」他坦言從林志穎口中得知親子節目拍攝過程相當辛苦。

另外,胡琳本月4日榮升為潘太,坦言至今仍未習慣人妻的角色,婚後仍會工作,拒絕做少奶奶,怕自己時間多了會變「常哦」。談到造人計畫,她表示應於兩年後才進行。

關注我們Facebook專頁
    相關新聞
      更多瀏覽