網絡紅人男神BB幫劉馬車改頭換面衝入樂壇做歌手
2018年10月03日21:10

最近馬車在不同平台媒體都非常活躍,日前馬車和男神BB仲開咪做直播,幾年前都知道男神BB和馬車兄弟交情非常好。又做過網台主持,所以馬車和男神BB好夾,外界一直以來形容佢地再加龍心是網絡三大巨人,最近龍心突然之間出返嚟,有些網民形容今次香港有難。但睇到男神BB一早已經改頭換面在事業上創高峰。所以今次男神BB應該可以幫到馬車。

劉馬車今次出返嚟形象大改造,原來都是男神BB的悉心安排。

問到馬車是否出嚟拍番片?估唔到馬車出奇地回答(以後唔會再拍片)馬車話這兩年令到佢急速成長,之前up人氣希望可以多啲人關注,多啲人俾機會佢成為歌手,而今次男神BB幫我改變形象,教我做偶像派路線首先必須要心態改變,行為改變和說話改變,及承諾男神BB以後唔會再拍以前低俗的片。只希望重新出發比自己成為偶像派歌手,但今次真係要感謝男神BB,因為佢介紹咗一位Rapper歌手曲赤俾我認識,曲赤叫我唱兩首歌比佢聽和Rap。當我唱完之後估唔到曲赤好欣賞我,所以我真係好感謝男神BB,在我人生有人欣賞我唱歌我已經好開心。

曲赤話男神BB說劉馬車唱歌好好聽,看看有冇什麼音樂上可以指教他,所以男神BB安排左馬車去唱Karaoke。

點知男神BB說的是真,曲赤覺得馬車唱歌真係好好聽,未學過唱歌來講,應為他算係好有天份,另外劉馬車除咗唱歌仲有Rap左幾段歌曲,曲赤覺得幾得意。曲赤除咗覺得馬車Rap得幾得意之外,仲覺得佢咬字好清晰,好有節奏感,唔似未學過Rap,所以曲赤覺得劉馬車係一個可造之才,曲赤嚟緊呢段時間會指導他的音樂路向。更希望打造一個劉馬車獨一無二Rapper。

而男神BB覺得劉馬車係一個人才,只要搵啱適當嘅人教導他.他會喺呢個社會裏面成為萬人迷。好感恩曲赤無條件付出幫劉馬車。更開心見到馬車改頭換面重新做人,希望呢個社會多啲人去接納馬車,因為馬車都係一個正常人。

原文連結:

網絡紅人男神BB幫劉馬車改頭換面衝入樂壇做歌手

相關文章:

杜麗莎、小恩子 開 FB LIVE SHOW 反應熱烈 封「最靚聲FB LIVE」

Stars-HK娛網

本站集中報道娛樂新聞,包括在音樂圈、電影圈、電視圈、劇團裡面,歌手和演員的活動和最新動向等。我們採取「只談專業,不談緋聞」的編審方針,希望帶給讀者清新的體驗。無論是中、港、台、日、韓等地的大明星以至新人的消息,娛網都會悉數報道。我們也會重點發掘未來新星,致力推廣。

關注我們Facebook專頁
    相關新聞
      更多瀏覽