方力申爆被游水學生催婚
2018年09月01日03:00
■小方自言現在是人生最開心的階段。

【星島日報報道】(星島日報報道)方力申前晚現身父親方毓仁的畫廊,為林金福「醉與夢」畫展擔任揭幕嘉賓。場內掛滿男女裸體畫作,問到小方可有收藏同類型作品?他說:「有一幅細細幅嘅,有位男士好高傲咁展示『雄峰』。」小方笑稱自己身材不及畫中主角,現在更是最走樣的階段。他笑道:「而家教水包到實一實呀!(學生笑你?)學生唔會,家長會嘛!」小方透露現時教水時間穩定,快將再度操Fit搵錢,他笑道:「做生意要好多支出。(方爸爸爆你有幾廿億喎!)我係全世界最富有的,因為我心中富有。」

此外,小方又自言正身處人生最開心的狀態,不過日前被學生問到感情事,他笑言:「佢同我講『你要搵個好女人!』,跟住我問『搵嚟做咩?』,佢話『拍拖囉!』,我再問『邊個同你講㗎!』,佢話『我媽咪講㗎!』。我心諗農曆七月十四都過咗喇喎,小朋友講啲咁勁嘅大人野!(咁你點答佢?)叫佢快啲繼續游!」

關注我們Facebook專頁
    相關新聞
      更多瀏覽