【重口味】HeHe舊片曝光!陳家樂激咀游學修
2018年04月26日12:38

【星島日報報道】陳家樂(Carlos)近日憑著無綫劇《逆緣》成功入屋,他的表現更獲觀眾大讚。其實Carlos除了拍主流電視劇之外,過去亦曾嘗試拍另類微電影,更與游學修有激吻鏡頭添!

話說一班英皇藝人在Facebook開了一個叫「冤枉娛樂」的搞笑專頁,最近更播出了陳家樂在2014年拍的微電影《愛,不難》的演出片段。電影中,陳家樂與游學修飾演一對HeHe情侶。赤裸上身的陳家樂從後抱著游學修,兩人在浴缸內纏綿,之後更有激咀場面!陳家樂翻睇片段時,都忍唔住「Wow」咗一聲,顯得非常尷尬,更話自己都唔記得咗有呢一幕!

之後陳家樂大談當時的拍攝感受:「錫男仔同錫女仔嘅分別就係,錫男仔,尤其是係游學修,佢好多鬚根,佢一錫落去嗰種好『拮』嘅感覺,係平時錫女仔唔會有嘅感覺嚟,係帶有少少刺激咁。」有網友搞笑咁話:「應該搵埋游學修一齊睇!」

關注我們Facebook專頁
    相關新聞
      更多瀏覽