唔再搵湊B做藉口 楊愛瑾晒遲來的腹肌
2018年03月10日18:19
Miki上年8月已貼圖(右)話目標12月腹肌返來,雖然現在遲了3個月,但總算有成績。

【星島日報報道】楊愛瑾(Miki)去年3月為永太子爺老公郭永淳誕下兒Luken後,已極速收身,但仍感不及未生之前;今日她在instagram就大晒腹肌,留言:「生完Luken後,一直只有間斷式咁做運動,比起以前真係差好遠,每次想做運動都會話照顧BB好攰,明天先做等等的籍(藉)口,但係當我每次運動完看到一點點的成果,就會令我更有動力,不竟要保持健康身體及漂亮身段都要下好多苦功,總不能舒服地坐在這里就成功吧!哈哈!#繼續努力 #我要馬甲線 #睇下我堅持到幾耐 #每次做完運動都覺得自己好叻」。

其實去年8月Miki已穿上同一運動衫拍照帖文,留言話希望12月練返個腹肌回來,雖然比預期遲早3個月,但遲到好過無到,正如她說要繼續努力呀!

關注我們Facebook專頁
    相關新聞
      更多瀏覽