Cherry同Saving無法開花結果?《撒嬌》大結局「有彎轉」
2017年05月27日16:55
Cherry、Saving最後會點樣呢?

【星島日報報道】無綫劇《不懂撒嬌的女人》明晚播映兩小時大結局,劇情發展似已暗示了Saving(王浩信飾)和Cherry(唐詩詠飾)的感情線,最後可能無法開花結果。溫馨提示,觀眾睇大結局記得睇到尾,因為字幕後,將會播放一段神秘片段,可能有意外驚喜。

Cherry知道Saving仍然恐懼結婚,亦想Saving完成爸爸遺願,成功創業做老闆,因此玩消失還對方自由,認為可成全Saving。但有網民指Cherry斬纜似係搵戲做,其實決定唔結婚,勸Saving做返老闆,繼續開心拍拖咪得囉。另外,唐詩詠早前表示會和監製傾傾,睇下結局有無彎轉。她在本月中和王浩信在中環拍攝神秘片段,不過這片段並非第二個結局,或者可以令到Saving和Cherry的bad ending「有彎轉」,真係有意外驚喜都唔定。

關注我們Facebook專頁
    相關新聞
      更多瀏覽